2.10.2012

Uteliaisuus se kissankin tappoi ;)

Aikoinaan psykologian tunnilla ihana(n höpsö) opettajamme kertoi ns. cocktail-kutsuilmiöstä. Onko tuttu? Jos ei ole, niin briiffaan lyhyesti. Siinä siis ajatuksena on, että olet kutsuilla, jossa on paljon väkeä. Juttelet eri ihmisten kanssa ja vaellat väkijoukossa ryhmästä toiseen, mutta jos joku mainitsee nimesi ja satut sen kuulemaan vaikka vain puolella korvalla, niin huomiosi kiinnittyy heti siihen, mitä joku on sinusta sanomassa tai jo sanonut. Eikö olekin mielenkiintoista? ;)

Bloggaaminen on oikeastaan aika yksinäistä puuhaa. Täällä näppis sauhuten kymmensormijärjestelmällä naputan sitä sun tätä, mutta yhtään en tiedä, kuka näitä juttuja lukee - vai lukeeko kukaan. Onneksi siis on tilastot ;)

Tässä tämänpäiväisestä (aikaisemmasta) postauksesta tulleita tietoja:


Tuon mukaan mm. Venäjällä on sivun katselijoita peräti 14.  добро пожаловать vaan teille! :)
Toisaalta, jos "liikenteen lähde" eli mistä tänne blogiin on tultu, on tällainen


niin kyllä vähän ihmetyttää.  (Tuo on siis jonkun hakukoneen sivu, ja sivulla hakusanaparina "buy viagra". Ekaa kertaa tuon tänne kirjoitin, ja nyt jännityksellä seuraan sitten, kuinka paljon liikenne noilla sanoilla lisääntyy :D )

Hienoa, että on lukijoita! Ja vaikka olenkin ihan kamalan utelias tietämään, keitä te mahdolliset lukijat olette, niin olkaa rauhassa, en sitä tietoa teiltä kuitenkaan utele :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti