11.7.2013

Kesäisiä kuvia

Kesälomaa on vielä jäljellä jokunen viikko, kolme, jos ihan tarkkoja ollaan. Puuhamaassa ollaan käyty, Serenassakin ollaan käyty ja vielä Tallinnassakin käytiin kääntymässä :) Niin, ja kahdella eri mökilläkin ollaan kesää vietetty. Kyllä meidän kelpaa! Katsokaa vaikka:

Fiskarsin lähellä on yksi mökeistä kauniin Seljänalasen rannalla kallioniemen nokassa. Saunastakin on ihan mielettömän hieno näköala järvelle!


Puuhamaan reissulla sää suosi, vaikka tosin oli ennustettu. Saimme niskaamme vain kaksi pientä sadekuuroa, ja molemmilla kerroilla ehdimme hyvin suojaan. Omat eväät oli ihan must.

Serena-päiväksi valikoitui uskomattoman kaunis ja lämmin päivä. Tavoistani poiketen uskalsin kälyni kanssa käydä muutamassa liukumäessä, mm. hurjassa Half-pipessa. Kyllä aukesivat äänijänteet sillä laskulla! ;) Ja Serenassakin nautimme omia piknik-eväitä mahan täydeltä. Hyvin toimi.

Tallinnan reissulla kierrettiin yksi ilta vanhaa kaupunkia ja kiivettiin Toompean mäelle. Näköalatasanteelta sai kuvan kaupungin katoista :)

Mutta muistuttakaa mua, kun seuraavan kerran haikailen lyhyttäkin kaupunkilomaa lasten kanssa... Siinä mielessä reissu ei ollut onnistunut. Ensin murjotti esikoinen, sitten keskimmäinen, ja kotimatkalla vielä kuopus. Huh, oli kuin olisi kivirekeä perässä vetänyt. Joten vastaisuudessakin taidamme pitäytyä rantalomakohteissa ja muissa huvituksissa, kun koko perhe reissaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti