23.7.2013

Ahkeruus todellakin palkitaan

Innostuin toden teolla loman vedellessä viimeisiään siivoamaan ja raivaamaan ja _karsimaan. Eilen käsittelin pikkuneidin huoneen ja tänään jatkoin samalla höyryllä vaatehuoneen ja oman vaatekaappini sekä neulelankavarastoni kimpussa. Tulosta syntyi!

Pikkuneidin huoneesta roskia tuli yhden muovikassillisen verran. Lisäksi poistin sieltä yhden huonekalun tilaa viemästä. Ei se siellä vakituisesti ollutkaan vaan vain väliaikaissäilytyksessä. Mutta paljoa ei vaadita, että pienestä huoneesta tulee isomman oloinen :)

Vaatehuoneen raivaamiseen menikin hyvä tovi. Kälyni oli auttamassa siinä hommassa siten, että hän otti vastaan ja vei kotiinsa aika paljon meidän lapsille pieniksi käyneitä ulkovaatteita ja -asusteita. Aika monesta tavarasta otin valokuvan ja heitin niitä sitten nettikirppikselle. Annan pois, koska en todellakaan jaksa alkaa hinnoitella mitään (paitsi iskemättömiä kangaspaloja). Niin, ja ne tavarat, mitkä eivät löydä uutta omistajaa elokuun ekaan viikkoon mennessä, roudataan Kierrätyskeskukseen.

Viimeisenä tänään ehdin perata vaatekaappini ja lankavarastoni. Vaatekaapista lähti UFF:ille kolme muovikassillista "kyllä mä vielä joskus tätä käytän" -vaatteita :) Olin tiukkana ja todellakin heivasin menemään lähes kaikki sellaiset vaatteet, joita en ole vuoteen käyttänyt. Tai joita olen testaillut päälleni tasaisin väliajoin viimeisen kahden vuoden aikana ja joka kerta todennut: "Eeeei tätä, ei ole hyvä."

Lankavarastosta löytyi paljon punaista Seiskaveikkaa. Ja muitakin sukkalankoja. Niitä siis neulon urakalla taas kun arki alkaa :) Ja kaikki langanloput pikkukerät nyssäkät keräsin yhteen isoon muovipussiin, ja vien elokuun alussa lähipäiväkotiin askartelumateriaaliksi. Molemminpuolinen ilo on taattu!

Seuraavaksi olisi tarkoitus käydä läpi kangasvarastot. Olisi ihan mahtavaa hoitaa nekin yhtä sujuvasti kuin tämä kaappien tyhjennys on muutenkin sujunut. Nälkä selvästi kasvaa syödessä, kun joka puolelle katsoessani mietin, mistä hankkiudun eroon ihan justiinsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti