6.11.2012

Pikkuneidin oma huone

Vihdoinkin koitti se hetki, kun perheen jokaisella lapsella on oma huoneensa. Tätä mieltä ovat nuo meidän perheen lapset :)

Sunnuntaina Mies isäni kanssa yhdessä kiinnitti yläkertaan rakennetun uuden huoneen oven karmeineen paikoilleen. Sen jälkeen minä imuroin ja pesin uuden huoneen lattian, kiinnitin seinätarrat, ommella hurautin uudet verhot ja autoin miestä kantamaan yhden sängyn huoneeseen. Olimme luvanneet, että illalla neiti pääsee omaan huoneeseensa nukkumaan - ja se lupaus piti :)

Huone on pieni (n. 8 m2), mutta uskoisin, että juuri sopivan kokoinen kuitenkin. Ainakin vielä, kun kalusteista vain se äskenmainittu sänky on huonetta täyttämässä. Sinne pitäisi saada vielä mahtumaan liukuovellinen vaatekaappi, kirjoituspöytä sekä seinään hyllykkö. Tosin ennen muita kalusteita pitäisi maalata ja kiinnittää lattialistat uuden seinän juureen sekä kytkeä sähköt niin, että huoneen valokatkaisin olisi huoneen sisäpuolella eikä ulkopuolella, missä se nyt on.


Eikä tämä urakointi tähän lopu. Viikonloppuna pitäisi sisustaa keskimmäisen huone uudelleen, kun pikkusisko muutti sieltä pois. Ja esikoisenkin huone vaatii pieniä toimenpiteitä, mm. uudet verhot, kun vanhat menin antamaan ystävälle suoraan ikkunasta :) Normityön (ja joulunäytös lähestyy, joten pukuompeluakin on tiedossa) lisäksi suunnitelmissa on maalata kaksi sänkyä, yksi kirjoituspöytä ja yksi tv-taso; siirtää yhdet portaat ja viimeistellä alimmainen ja ylimmäinen askelmataso sekä maalata ne mäntyportaat kokonaan; sisustaa yläkerran olohuone; tilata, kasata ja täyttää portaiden alle tuleva siivous- ja liinavaatekaappi; valmistaa joululahjoja, ja mitähän vielä? Niin, ne märkätilatkin pitäisi remontoida. Huh.

Askel ja tehtävä kerrallaan, niin valmista kyllä syntyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti